Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@14:41:08 GMT

پهن کردن فرش قرمز برای بخش خصوصی معامله دوسر برد است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۲۲۰۹۸

پهن کردن فرش قرمز برای بخش خصوصی معامله دوسر برد است

جلسه شورای پنجم شهر کرمان با حضور اعضای این شورا با محوریت انتخاب شهرداری کرمان در محل خانه شهر برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان؛جلسه شورای پنجم شهر کرمان با حضور اعضای این شورا با محوریت انتخاب شهرداری کرمان در محل خانه شهر برگزار شد.


در ابتدای این جلسه محمد فرشاد رییس شورای شهر کرمان با معرفی کاندیداهای مختلف شهردار از تک تک آن ها خواست تا برنامه های خود را برای اعضا ارائه نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید مهران عالم زاده یکی از گزینه های شهرداری کرمان با ارائه برنامه های خود خواستار یک مدیریت واحد شهری و همکاری همه مدیران اجرایی شهر با شهردار آتی شد.


وی با بیان اینکه با تعامل با دستگاه های مختلف و نمایندگان مجلس می توان برنامه های خوبی را در شهر اجرا کرد، اظهار کرد:تقویت ساختار حقوقی شهرداری و اجرای دقیق تر قوانین در تمام امور مالی و اداری، تلاش در جهت شفافیت روز افزون فرایندهای مالی شهرداری به منظور سلامت روز افزون سازمان و تلاش برای ایجاد شهرداری مجازی از جمله برنامه های من می باشد.

عالم زاده با تأکید بر اینکه حمایت ویژه از اصحاب هنر و هنرمندان باید مد نظر قرار گیرد، ابراز کرد:در کرمان مشارکت پذیری بسیار پایین است برای این کار باید به مردم اعتماد دهیم و سمن ها و انجمن ها را تقویت کنیم.

وی با اشاره به اینکه بافت قدیم در هیچ جای دنیا معضل نیست، گفت: ولی در کرمان بیشتر به فکر تخریب آن بوده اند و این جفایی است که در حق بافت تاریخی کرمان شد.

عالم زاده افزود: با همکاری مدیریت میراث فرهنگی باید زیر ساخت های گردشگری بافت تاریخی شهر را احیا کنیم، مدیریت میراث فرهنگی نباید خارج از بافت تاریخی باشد اگر هم نمی تواند آنجا باشد باید دفتری را در این بافت راه اندازی نماید.

این کاندید شهرداری کرمان ادامه داد:نگاه به اصل جابه جایی باید در مدیریت شهری مد نظر باشد و در این زمینه اولویت را باید از حرکت سواره به حرکت پیاده تبدیل کنیم.

وی گفت:مردم می گویند مترو و تراموا می خواهند و درخواست آن جابه‌جایی سریع و ارزان است اما این ما هستیم که باید تشخیص دهیم که کدام یک با توجه به هزینه های موجود کارشناسی تر است.

عالم زاده اذعان کرد: برخی از مشکلات ترافیکی ما ناشی از نداشتن فضای مناسب پارک است ولی ما به سمت توسعه محور ها و خیابان ها رفتیم و این یک کار غلطی است.

این کاندید شهرداری کرمان ضمن اشاره به اینکه به منظور درآمد زایی شهرداری باید ایده های خلاقانه مد نظر باشد، ادامه داد: چرا که از ۶۵۰ میلیارد تومانی که در بودجه برای ما نوشته شده است حدود ۳۰۰ میلیارد آن را می توان از محل عوارض و… تامین کرد ولی برای میزان باقی مانده ایده جدید لازم است.

وی گفت:اوراق قرضه یکی از راه های کسب درآمد است البته اعتقاد دارم که قرضی نمی توان کار کرد ولی بعضی مواقع برای برون رفت از مشکلات نیاز داریم این کار را انجام دهیم.

عالم زاده افزود:باید به دنبال این باشیم که به بخش خصوصی ارزش بیشتری بدهیم و با پهن کردن فرش قرمز برای آن ها یک معامله دو سر برد ایجاد کنیم.

این کاندید شهرداری کرمان اظهار کرد:همگان یزد را به شهر بادگیر ها می شناسند،چرا ما نمی توانیم پتاسیل کرمان را شناسایی کنیم و مثلا آن را به عنوان شهر کاروانسراها به عنوان برند به جهانیان معرفی کنیم.


زهرا ایرانمنش خطاب به عالم زاده با بیان اینکه آنچه در که در برنامه های شما مغفول مانده است بحث بانوان است، گفت:شما در خصوص توسعه و هموار کردن مسیر برای عابران پیاده و دوچرخه سواران صحبت کردید ولی باز هم همیشه بانوان در برنامه های شما مغفول ماندند، آیا در این زمینه برای بانوان فضایی در نظر گرفته شده است؟

عالم زاده در پاسخ به پرسش فوق اظهار کرد:دغدغه من فقط بانوان نیست بلکه همه اقشار جامعه است، ما باید به دنبال یک نظام عادلانه شهری برای همه باشیم، باید محیطی را در حوزه شهری ایجاد کنیم که کل خانواده بتوانند از آن استفاده کنند و ما این فضا را در شهر کرمان نداریم بنابراین فعالیت های ما باید بر اساس خانوار باشد نه فقط بانوان.

در ادامه جلسه منصور کمالی به عنوان گزینه بعدی کاندید شهرداری کرمان به ارائه برنامه های خود پرداخت.

گفتنی است منصور کمالی دارای تحصیلات لیسانس مهندسی آب از دانشگاه فردوسی مشهد،کارشناسی ارشد عمران _ آب و سازه های هیدرولیکی و همچنین دانشجوی دکترای عمران است.


از جمله مهمترین سوابق فعالیتی وی میتوان به مواردی همچون:مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رابط کریم،سرپرست کارگاه سد خاکی سنا در استان بوشهر،مشاور اجرایی استاندار خراسان شمالی،مدیر پروژه آب و فاضلاب ، کارشناس مسئول نظارت و ارزیابی سازمان مدیریت بحران وزارت کشور، رئیس نظارت بر پروژه های آبیاری و زه کشی تهران، کارشناس بخش مهندسی آب و فاضلاب در شرکت مهندسان مشاور آب نیرو، کارشناس اداره کل امور شوراها و شهرداری های وزارت کشور ، معاون اداره کل بازرسی نهاد ریاست جمهوری،رئیس اداره میته اجرایی سفرهای استانی رئیس جمهور، مشار معاون وزریر راه و شهرسازی در امور شهرهای جدید کشور اشاره داشت.

منصور کمالی با بیان اینکه «شهر پاک، شاد و هوشمند »را به عنوان شعار خود فرار داده است ، مشکل شهر کرمان را پروژه محوری دانست و گفت: باید برنامه محوری جایگزین پروژه محوری شود.

وی ضمن اشاره به اینکه واژه پاک را به لحاظ محیط زیست، آلایندگی هوا، آب و خاک است ،مطرح کرد: منظور از شهری شاد به این معنی که شهروندان احساس شادی کنند و چرا که زمانی که در شهر رفت و آمد می کنم می بینم که مردم شادی و نشاط خود را از دست داده اند.

این کاندید شهرداری کرمان با تأکید بر اینکه کرمان را باید در دنیا بشناسانیم، گفت: پسته رفسنجان را همه می شناسند، از طریق شبکه های مجازی می توانیم کرمان را به جهانیان شناساند.

وی افزود:باید یک کمپین ملی شهری راه بیاندازیم، مردم اظهار نظر کنند و فستیوال هایی را داشت که مشارکت مردمی را تقویت کنند، مثلا کمپین من شهرم را می سازم.

کمالی ادامه داد: درسال ۱۵۰ میلیارد تومان فقط حقوق شهرداری پرداخت می کنیم در حالی که باید آن را کم کرد و در مقابل بودجه ۶۵۰ میلیارد این میزان هزینه در این زمینه قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شهرداری نظام مالی شفاف و درآمد پایداری ندارد،عنوان کرد:اغلب سرمایه گذاران داخل شهر سرمایه های خود را به سایر شهرها و حتی استان منتقل می کنند بسته های سرمایه گذاری جذاب در کرمان اصلا معرفی نشده است.

کمالی با بیان اینکه مسیر بازار قلعه اصلا امن نیست و محل تجمع معتادان شده است، ابراز کرد: چگونه توریست ما می تواند در این منطقه به راحتی رفت و آمد کند، از این مکان ها به راحتی می توان ایجاد درآمد کرد.

این کاندید شهرداری کرمان با تأکید بر اینکه میزان آلودگی هوا در شهر و پدیده ریزگرده ها بالا است ، متذکر شد: با توجه به زمینه هایی که در استان در خصوص این پدیده وجود دارد در سال های آینده بیشتر درگیر این معضل خواهیم شد لذا باید برای آن چاره ای اندیشید.

وی ادامه داد:چالش های محیط زیستی کرمان شامل آلودگی آب به دلیل بالا بودن سطح آب های زیر زمینی، بالا بودن آلودگی هوا در شهر و فرسودگی ناوگان حمل و نقل همگانی و وجود خودروهای فرسوده در شهر و تولید روزانه ۴۰۰ تن زباله در شهر است.

کمالی تصریح کرد:شهرداری باید در انرژی های پاک پیش قدم شود، ساختمان های سولار سیستم باید راه اندازی شود همانگونه که در تهران هم این مسئله دنبال می شود.

وی افزود:افزایش توان رقابتی شهر کرمان در زمینه شهرهای دیگر باید مد نظر قرار گیرد، کرمان در زمان های گذشته ۳۰۰ سال پایتخت بوده است در حمام کرمان معرق کاری دارد که هیچ کدام از بناهای یزد ندارد ما با اطلاع رسانی این ظرفیت ها باید کرمان را برند کرد.

این کاندید شهرداری کرمان گفت:کم توجهی به آثار و بناهای تاریخی از جمله چالش های مورد نظر حوزه گردشگری است.

کمالی در ادامه موارد متعدد در سیاست های حوزه مدیریت شهری خود را تشریح کرد:ایجاد سامانه اطلاع رسانی تصمیمات شهرداری، فرآیند انتخاب، طراحی واجرای پروژه های شهری؛ارسال گزارشات منظم و شفاف در ارتباط با شهرداری به شورا؛بالا بردن میزان کارایی و اثر بخشی کارکنان از طریق تدوین و اجرارای برنامه آموزش مداوم، هدفمند و مبتنی بر نیاز کارکنان؛تنظیم ساز و کار رقابتی برای به کار گیری کارکنان و مدیران با سطح شایستگی بیشتر ؛تدوین برنامه آموزش مداوم شهروندی در زمینه حقوق شهروندی،مشارکت،محیط زیست و سیما و منظر شهری از طریق رسانه های در اختیار شهرداری و راه اندازی کمپین های مرتبط؛طراحی سیستم های کاربست مشارکت همگان در فرآیند تصمیم گیری ؛انعقاد تفاهم نامه همکاری با سایر ارگانهای زیر مجموعه شهر؛استعلام از تمامی ارگانه های ذیربط پیش از تصویب پزروژه هایی که نیازمند همکاری بین سازمانی هستند.؛شناسایی و دعوت از اساتید و متخصصان به نام شهری در جهت کسب نظر پیرامون تصمیم گیری در ارتباط با امور شهری به صورت تخصصی ؛شناسایی و عضویت شهرداری در مجامع بین المللی؛استقرار همه جانبه نظام شایسته سالری و ارتقاء رضایتمندی کارکنان.

وی همچنین سیاست های حوزه مدیریت منابع و مصرف اقتصادی شهری را با موارد مختلف بیان کرد:تدوین بودجه پیشنهادی سنواتی با در نظر گرفتن اولویت های استراتژیک و بر اساس برش سالانه از برنامه های میان مدت؛تدوین بسته سیاست های تشویقی و تنبیهی به منظور وصول عوارض پایدار؛ایجاد تنوع در روش های تأمین مالی پروژه های شهری نظیر BOT، PPP، فتینانس،یوزانس، اصول صکوک؛افزایش تعامل با بنک های داخلی و خارجی جهت جذب سرمایه؛واگذاری پروژه های نیمه تمام و در حال بهره برداری به بخش خصوصی با هدف مردمی کردن اقتصاد؛بهینه کردن نظام تشخیص و وصول درآمد ؛شناسایی، معرفی و مشارکت در استفاده از فرصت های سرمایه گذاری داخلی و خارجی؛استفاده از پسماندهای شهری به عنوان یک منبع درآمد.

این کاندید شهرداری کرمان سیاست حوزه گردشگری خود را به این صورت تشریح کرد:تهیه طرح جامع گردشگری شهر کرمان و تشخیص مسیرهای ویژه گردشگری با همکاری میراث فرهنگی در راستای شناسایی انواع قابلیت های شهر در زمینه جذب گردشگر؛افزایش تعامل و همکاری با اداره کل میراث فراهنگی در زمینه حفاظت، نهگهداری و مرمت آثار و بناهای تاریخی ؛اختصاص کاربری های جدید و هماهنگ به بناهای تاریخی در جهت احیاء آنها؛برند سازی کرمان در زمینه جذب گردشگر و استفاده از تمام توان تبلیغاتی جهت تبدیل شهر کرمان به هاب تکنولوژی و گردشگری در سطح ملی و بین المللی؛حمایت،هدایت و توسعه صنایع دستی، تولیدات محلی و بومی شهر کرمان؛برنامه برای برگزاری فستیوال های مختلف با هدف جذب گردشگر داخلی و خارجی؛تلاش در جهت شناسایی و ثبت شهرهای جهانی به عنوان خواهر خوانده شهر کرمان با همکاری میراث فرهنگی؛ایجاد پارک های موضوعی(Theme Parks) با هدف جذب گردشگر.

کمالی با بیان اینکه یکی از آفت های شهر این است که مردم احساس کنند که به بالا شهر می رسند و پایین شهر برای مسئولین مهم نیست، خاطر نشان کرد:امنیت در شهر تعریف نشده است و همه این ها باعث شده است که فضای شادابی شهر از دست برود.

این کاندید شهرداری کرمان سیاست های حوزه معماری و شهرسازی خود را اینگونه توصیف کرد:بررسی رویکردها، نقاط قوت و ضعف طرح تفصیلی شهر در زمینه تحقق چشم انداز آن؛ پیگیری موضوع تصویب طرح تفصیلی شهر کرما، اصلاح و بازنگری آن در صورت لزوم؛ پیشگیری از توسعه بی رویه شهر با توجه به تراکم پایین جمعیتی؛نظارت بر اجرای دقیق طرح تفصیلی شهری؛تدوین ضوابط منطبق با ویژگی های معماری بومی شهر کرمان؛ تشکیل کمیته سیما و منظر شهریی با هدف رصد و کنترل نما سازی، الحاقات؛ تدوین برنامه حذف الحاقات نما و بهسازی آن با مشارکت مالکین؛ تشکیل کارگروه و شناسایی فضاها و مکان های ارزشمند نیازمند تهیه طرح و برنامه طراحی شهری.

وی ادامه داد:تدوین طرح جامع نورپردازی شهر با هدف بهبود کیفیت زندگی شبانه و اجرای آن؛ تدوین طرح جامع مبلمان هشری با هدف افزایش خلاقیت در طراحی مبلمان هماهنگ با نیاز استفاده کنندگان؛ تدوین ضوابط محدود کننده در تخریب و نوسازی بناهای موجود؛ ارائه مشوق های لازم نظیر تخفیفات انشعابات، پروانه ها و اعطای وام ، بخشودگی بخشی از سود وام ها و … با تأکید بر تجمیع پلاها به منظور بازسازی، بهسازی و نوسازی بافت فرسوده؛ جذب سرمایه های داخلی و خارجی در نوسازی قطعات بزرگ شهری؛توانمند سازی و سازماندهی تشکل های محله ای برا یمشارکت به شیوه های امکانپذیر ضمن ایجاد مدیریت های واجد شرایط و نهاد اسزی برای این مداخلات با رویکرد حفظ و تداور سکونت و هویت محله ای؛ راه اندازی صندوق بارآفرینی بافت های فرسوده.

کمالی افزود:آسیب شناسی مصوبات کمیسیون ماده ۱۰۰ و ماده ۵ با هدف جلوگیری از شهر فروشی و زمینه سازی نابسامانی کالبدی،زیست محیطی و ایمنی شهر؛مطالعه و اجرای طرح های ؛پیاده سازی اصول و راهکارهای شهر شاد در کرمان؛مطالعه و اجرای طرح های پیاده اسزی اصول و راهکارهای شهر خلاق و آموزنده در کرمان؛مطالعه و اجرای طرح های پیاده سازی اصول و راهکارهای شهر همه شمول در کرمان؛در اولویت قرار دادن اجرای پروژه های محرک توسعه در بافت فرسوده؛جذب سرمایه گدذار جهت احداث مراکز خرید مدرن، مراکز تفریحی، ورزشی و گذران اوقات فراغت در شهر؛ساماندهی به وضعیت مسکن و واحدهای مسکونی خالی در شهر کرمان؛نظارت دقیق بر ساخت و ساز در حریم شهر؛تعیین ساز و کار لازم به منظور تعیین تکلیف مالکیت سکونتگاه های غیر رسمی.

این کاندید شهرداری کرمان با بیان اینکه امروز بدون یک شهر هوشمند هیچ برنامه ای محقق نخواهد شد، ابراز کرد:این شهر هوشمند برنامه های زیادی را از دوش مسئولین بر می دارد و به سمت مردم سوق می دهد.شهر هوشمند از کارهای اشتباهی همانند ساخت زیر گذر گنبد جبلیه جلوگیری می کند.

وی در خصوص سیاست های حوزه هوشمند سازی گفت:تدوین نظام جامع فناوری و ارتباطات و اطلاعات شهرداری کرمان؛پیاده سازی استانداردهای نوین در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات الکترونیکی؛استفاده از توان بخش خصوصی در تولید سامانه های الکترونیکی و ارتقاء سطح تکنولوژیکی ؛ همکاری و مشارکت با شرکت های نوآور و خلااق در حوزه فناوری اطلاعات ؛برقراری ارتباط با سامانه اطلاعاتی مرتبط با مدیریت شهری در سایر نهادها و دستگاه های اجرایی؛ایجاد زمینه های لازم برای تولید و جمع آوری آمارهای مورد نیاز برنامه ریزی و مدیریت شهری؛افزایش سرویس الکترونیکی تحت وب شهروندیمد نظر می باشد.

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۲۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اسماعیل خوشوقت، صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: سال گذشته ۲۵۲ تصادف فوتی و ۸۵۰۰ فقره تصادف جرحی رخ داد که در این سوانح رانندگی ۲۸۱ نفر جان باخته و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مجروح شدند.

وی افزود: از مجموع این جان باختگان، ۱۹۵ نفر مرد و مابقی زن بودند که افراد ۳۱ تا ۵۰ سال بیشترین سهم را در بین رده‌های سنی جان باختگان داشتند.

رئیس پلیس راهور استان کرمان گفت: نکته مهم و قابل تأمل در آمار جان باختگان این است که ۴۷ درصد آنها عابر پیاده، ۳۰ درصد موتورسوار و تنها ۲۳ درصد از مجموع جان باختگان راننده وسایل نقلیه بودند که میزان آسیب پذیری عابران در تصادفات شهری کاملاً مشخص است.

سرهنگ خوشوقت، افزود: بر اساس داده‌ها و تحلیل سوانح رانندگی، لزوم برنامه ریزی دستگاه‌های متولی امر ترافیک برای بهبود زیرساخت‌های مخصوص عابران پیاده در شهر کرمان یک ضرورت است.

کد خبر 6097047

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • هوای کرمان بر مدار قرمز ثبت شد / شاخص کیفی ۱۹ شهر سالم و پاک است
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»