Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:32:21 GMT

واحدهای دانش بنیان بازاریابی را مد نظر قرار دهند

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۰۶۵۵۷

واحدهای دانش بنیان بازاریابی را مد نظر قرار دهند

کرمان - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: مشکل بسیاری از واحدهای دانش محور، استفاده نکردن از کارشناسان بازاریابی و تبلیغات است.

به گزارش ایرنا، حمید ملانوری روز سه شنبه در کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان افزود: قوانین کارگروه رفع موانع تولید برای کارگاه هایی با تعداد کارگران کمتر از 100 نفر است لذا مشخصات کارگاه های بالای 100 نفر باید به کارگروه ملی ارسال و مصوبه آن دریافت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تامین آب آشامیدنی بهداشتی و سالم از اولویت های اصلی کشور و استان کرمان به شمار می رود و برای تامین آب هزینه های سنگین بسیار زیادی صرف می شود، گفت: اگر معدنی به هر دلیلی موجب آلودگی منابع آبی شود باید با نظر کارشناسان مربوطه نسبت به جابجایی یا تعطیلی معدن اقدام شود و در این رابطه تاکید بر حفظ منافع بهره بردار نیز ضروری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: کارگروه رفع موانع تولید به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی، تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام تامین مالی و تعیین تکلیف بدهی های معوقه تشکیل شده است.
مهدی حسینی نژاد افزود: رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی، و معادن، رفع موانع سرمایه در گردش و فعال سازی مجدد واحدهای نیمه فعال و تعطیل و ارتقاء تولید و استفاده فرصت هایی است که در قانون آمده و از دیگر اهداف کارگروه رفع موانع تولید به شمار می رود.
وی ادامه داد: کارگروه رفع موانع تولید به صورت مستمر در استان کرمان تشکیل می شود تا مشکلات واحدهای صنعتی بررسی و در چارچوب قانون رفع شود.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: تاکنون حدود 16.5 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برای صنایع این استان، بررسی و تصویب و 8.7 میلیارد تومان پرداخت تسهیلات انجام شده است.
امین غفاری نژاد افزود: طی سال جاری پنج مورد پرداخت تسهیلات رونق تولید انجام شده و به نظر می رسد خروجی مناسبی نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری 101 واحد صنعتی درخواست تسهیلات کرده که 74 مورد مربوط به سرمایه در گردش و 27 مورد نیز طرح های بالای 60 درصد پیشرفت بوده است.
در این نشست مشکلات 12 واحد صنعتی دارای مشکل بررسی شد.
3029/7440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد توليد رفع موانع توليد كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۶۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد