Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤل بسیج اقشار استان عنوان کرد: سعی کنید اخبار و مطالبی که انتشار می‌دهید، اخبار امید آفرین باشد درست تحلیل کنیم و مسائل را به صورت دقیق تجزیه و تبیین کنیم و مواظب باشید در انتشار اخبار نیت صحیح و سالم را مد نظر داشته باشید.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سرهنگ ارسلان جو مسول بسیج اقشار استان کهگیلویه و بویراحمد  در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ما چند موضوع را شکرگذار نیستیم، عالمان می‌گویند شش عالم داریم، و تمام انسانها زَر وجودی‌شان در این عوالم هست، باید خدا را شاکر باشیم که زر وجودی ما شیعه است و در کشوری شیعه متولد شده ایم و در زمان انقلاب امام خمینی زندگی می‌کنیم، گاهی می‌گوییم کاش ما در زمان عاشورا و زمان امام علی و امام‌ها بودیم تا دفاع می‌کردیم الان هیچ فرقی با آن زمان ندارد و باید مدافع انقلاب و نظام باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به گفته مقام معظم رهبری، رسانه ها سربازان فضای مجازی هستند، باید در انتشار اخبار دقت کنیم و در نقد انصاف را رعایت کنیم.

وی با اشاره به تاثیر گذاشتن اخبار منفی بر افکار عمومی خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه سعی کنند اخبار مثبت را بازنشر کنیم، برخی از اخبار زیاد بزرگ می‌شوند و با آبروی افراد بازی می‌شود.

ارسلان جو بیان کرد: ما اهدافی در نظام داریم و باید منابع در اختیار این اهداف باشد هر جا ما مقاومت کردیم نتیجه گرفته‌ایم، و هر کجا دست از مقاومت کشیدیم ضرر کرده‌ایم، هم اکنون ترامپ و طرف آمریکایی دم از مذاکره با ملت ایران می‌زند، اما هدف ترامپ از مذاکره تعامل و تعادل نیست، و دنبال تقابل و سیطره است.

وی افزود: در عرصه رسانه باید متمرکز عمل شود، با تعامل و همکاری دنبال ترمیم شکاف‌ها باشید و فعالیت باید برای اصلاح باشد و دنبال تشدید شکاف نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: هر چه به ظهور نزدیک می‌شویم فتنه ها بیشتر می‌شود، به گفته شهید همت: باید دقت کنیم که دشمن کجا را هدف قرار داده است، همانجا جبهه خودی است و باید دقت کنیم که به جبهه خودی خسارت وارد نشود.

وی در ادامه بیان کرد: اصحاب رسانه به عنوان سربازان عرصه رسانه باید مواظب باشند از دشمن تبعیت و در زمین دشمن بازی نکنند، یکی از مسائلی که هم اکنون باید مورد توجه باشد پرداختن به گام دوم انقلاب است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در فضای مجازی اخباری منتشر می‌کنند که به دلیل بسته بودن مسیر کربلا و منتفی بودن پیاده روی اربعین حسینی، پیاده روی به سمت کرمان انجام می‌شود، که چنین چیزی صحت ندارد و وضعیت استان کرمان از نظر ویروس کرونا قرمز است و مدیران استان کرمان نیز اعلام نموده‌اند که هیچگونه برنامه‌ای در این زمینه ندارند.

در پایان این نشست فرشاد رجایی پور به عنوان مسول کانون بسیج رسانه شهر یاسوج انتخاب شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد

روزنامه زنجیره‌ای هم‌میهن، بر مبنای اقدام جاعلانه و دروغ‌سازی شبکه دولتی انگلیس، مدعی شد نظام متهم است!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: این روزنامه در سرمقاله‌ای با عنوان متهم کیست؟ به بازنشر فضاسازی جاعلانه شبکه وابسته یه سرویس جاسوسی انگلیس پرداخت و با «گزارش خواندن» آن نوشت: «سایت جهانی BBC روز سه‌شنبه گزارشی را درباره بازداشت تا مرگ نیکا شاکرمی منتشر کرد. این گزارش مدعی بود که وی در جریان بازداشت و در روزهای ابتدائی اعتراضات شهریور ۱۴۰۱ بازداشت و در حین انتقال به زندان کشته شده و جسدش را زیر پل اتوبان رها کرده‌اند. گزارش مدعی است که این موارد از یک پرونده رسمی داخلی استخراج شده است. بی‌بی‌سی نیز به احتمال ساختگی‌بودن حداقل بخش‌هایی از گزارش نیز اشاره کرده، ولی دقت در اجزای سند منتشره نشان می‌دهد که ایرادات خیلی بیش از آن است که خودشان اذعان کرده‌اند. هم از جهت ادبیات و ظاهر اسناد و هم از نظر عدم انطباق آن با اطلاعات قطعی منتشرشده قبلی. روزنامه هم‌میهن در این‌باره سکوت کرد، هرچند به لحاظ حرفه‌ای باید به اخبار مهم از جمله این مورد می‌پرداخت.

در ادامه از سوی دادستانی تهران علیه برخی از روزنامه‌نگاران و فعالان رسانه‌ای که در فضای مجازی به این موضوع پرداخته بودند، اعلام جرم شد و انتظار می‌رود که احضار شوند، زیرا مطابق نظر دادستانی تهران آنان: «با استناد به گزارش جعلی و پر از اشتباه بی‌بی‌سی، با همراهی گروه‌های ضدانقلاب اقدام به انتشار مطالب کذب در رابطه با پرونده نیکا شاکرمی کرده بودند.»

طی دو هفته گذشته نیز برخی افراد درخصوص مطالبی که درباره اسرائیل یا پاسخ نظامی ایران نوشته بودند، احضار شدند. ظاهراً قرار است سیاست جدیدی در مقابل فعالان توئیتری و روزنامه‌نگاران به اجرا درآید؛ سیاستی که متهمان اصلی آن، جای مدعیان نشسته‌اند. واقعیت این است که درک و تفسیر رسمی از «حقیقت» در جامعه ما واجد اعتبار نیست. به عبارت دیگر ساختار رسمی معتقد است که «حقیقت» آن چیزی است که ما می‌گوییم. حتی بالاتر از این، چنین برداشت می‌شود که اگر در موضوعی هم به حقیقت اشاره نکنند کسی نمی‌تواند هر موضوعی را که خواست دنبال کشف و بیان حقیقت آن باشد. چه‌بسا پیگیری هم موجب مسئولیت شود. مسئله این است که از نظر حرفه‌ای گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی اشکالات گوناگونی دارد که آن را از اعتبار تهی می‌کند. ولی پرسش این است که چرا اساساً چنین گزارش‌هایی از رسانه‌های خارجی شنیده می‌شود؟

کدام روزنامه‌نگار در داخل کشور مجاز به پیگیری ماجرای نیکا یا هر کس دیگری بود؟ اینکه پلیس و دستگاه قضائی یکسویه بگویند که چنین است و چنان بود و رسیدگی قضائی شد و پس حقیقت آشکار شد، کافی نیست. اگر آنچه که می‌گویند حقیقت است، چرا دیگران را در کشف و اعلام این حقیقت مشارکت نمی‌دهند؟ به‌علاوه موارد مهمی در نقض این ادعاهای رسمی وجود دارد که موجب بی‌اعتمادی به ادعاهای رسمی می‌شود. فرض کنید چنین گزارش‌هایی کاملاً خیالی و ساختگی است. آیا سکوت ما در برابر آن یا علیه آن کمکی به ساختار برای فهم مردم از حقیقت‌ می‌کند؟ اگر ما بگوییم که این گزارش ساختگی است مخاطب خواهد گفت؛ خیلی ممنون و زحمت کشیدید. ولی مگر شما در زمان وقوع این حادثه توانستید گزارشی تهیه کنید که الان خودتان را نخود این آش کرده‌اید؟ مردم خواهند گفت چرا همان زمان گزارش خبری ندادید که افکار عمومی بی‌نیاز از گزارش‌های رسانه‌های فرامرزی شود؟ اگر سکوت کنیم همه خواهند گفت معلومه که اجازه تایید گزارش بی‌بی‌سی جهانی را ندارند در نتیجه ترسیده و سکوت کرده‌اند.

روشن است که هر دو این رفتار، نتیجه معکوسی از جهت اهداف ساختار رسمی دارد. این وضعیت معلول سیاست‌های نادرست اطلاع‌رسانی در کشور است که یکی از پایه‌های آن دادسراها هستند. آنان از چیزی می‌نالند که خودشان نیز در ایجادش نقش دارند. آنان در بازی‌ای وارد می‌شوند که از پیش باخته‌اند».

فضاسازی روزنامه هم‌میهن و ضریب دادن به سناریوی بی‌بی‌سی در قالب تخطئه نظام اطلاع‌رسانی داخلی در حالی است که روزنامه مذکور در فتنه و آشوب پاییز ۱۴۰۱ در هماهنگی کامل با شبکه صهیونیستی اینترنشنال و شبکه بی‌بی‌سی قرار داشت. آشوبی که علناً دنباله تجزیه‌طلبی و ویرانی‌طلبی بود و تدریجاً با گذشت زمان معلوم شد که طراحی صهیونیستی- انگلیسی- آمریکایی پشت‌سر آن بوده است.

در موضوع نیکا شاکرمی نیز، مادر وی و همسایگان ساختمانی که نامبرده در آن خودکشی کرده، گزارش کاملی با جزئیات در همان زمان عنوان کردند منتها طبیعتاً این روشنگری باب‌طبع نشریات زنجیره‌ای همسو با بی‌بی‌سی و اینترنشنال نبود.

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • وقتی هم‌میهن اجازه ندارد مستقل از رسانه‌های MI۶ و موساد باشد